Inscriere

Eligibilitate: Au dreptul să se înscrie în ADR doar persoanele care sunt licențiate în Nutriție și Dietetică.

Completati Formularul de Inscriere in Asociatia Dieteticienilor din Romania:

Nume (*)
Prenume (*)
Adresa (*)
E-mail (*)
Telefon (*)
CNP (*)
Facultatea absolvita (*)
Specializarea absolvita (*)
Observatii

Sunt deacord cu Taxa de Inscriere, Cotizatia de membru si Statutul ADR, prezenta pe aceasta pagina.

ASOCIATIA DIETETICIENILOR DIN ROMANIA (ADR)

Str. Dionisie Roman nr. 6, ap. 3 (400601)
Cluj-Napoca, România.
Telefon: +40 724 065 710 (Laczko Kinga)
+4 0734 997 719 (Crisan Diana)
E-mail: contact@asociatiadieteticienilor.ro

Informatii necesare pentru efectuarea unei plati in RON in contul Asociatiei Dieteticienilor din Romania:
Cod de Identificare Fiscala: 29975496
Nr. Cont IBAN: RO69 BTRL 0130 1205 4477 44XX
Banca Transilvania Cluj-Napoca

Taxa absolventi:
Taxa de Inscriere: 150 RON (platibil o singura data la inscriere; include taxa de inscriere si cotizatia pe primul semestru)
Cotizatia de membru: 150 RON/ an (platibil in 2 transe – 15 Martie/ 15 Noiembrie; se achita incepand cu al doilea semestru)
Taxa EFAD: 20 RON/ an

Taxa studenti (nivel de licenta):
Doar cotizatia de membru: 60 RON/ an (platibil in 2 transe – 15 Martie / 15 Noiembrie)

Observatii: Plata cotizatiei de membru reinnoieste automat statutul de membru si consfinteste acordul de vointa privind calitatea de membru in ADR, iar neplata cotizatiei in termen de 180 zile de la scadenta, duce la excluderea automata din ADR.

Cunoasterea si respectarea statutului ADR Am primit o copie dupa Statutul Asociatiei (descarcă Statut ADR) Ma angajez sa respect prevederile statutului si valorile morale ale asociatiei; sa particip activ la activitatile organizate; sa sprijin proiectele si eforturile ADR privind realizarea scopurilor si obiectivelor propuse. Ma oblig sa feresc activitatea ADR de orice fel de divergente si conflicte de ordin personal si sa nu utilizeze calitatea de membru pentru activitati ce pot dauna material si moral Asociatia.