Cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Nutriţia – Medicina Viitorului”

Posted on 13 November 2015

Stimaţi colaboratori,

Asociaţia Nutriţie şi Sănătate împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi Societatea de Ştiinţe Farmaceutice din România, cu sprijinul Asociaţiei Dieteticienilor din România, Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, Organizaţiei Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca, Organizaţiei Studenţilor Medicinişti Cluj-Napoca şi Organizaţiei Studenţilor Stomatologi Cluj-Napoca au onoarea de a vă invita la cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Nutriţia – Medicina Viitorului”, care se va desfăşura în perioada 25-27 noiembrie 2015, în Cluj-Napoca.

Ediţia din acest an a conferinţei vizează completarea cunoştinţelor în domeniul nutriţiei şi dieteticii, dietoterapiei, a specialiştilor din domeniul medical – farmacişti, medici, dieteticieni, promovarea sportului ca parte a unui stil de viaţă sănătos şi informarea asupra Legii Dieteticianului, recent adoptată.

Evenimentul se va desfăşura în cadrul programului Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi va reuni specialişti din universitatea noastră, dar şi din universităţi şi instituţii partenere din Cluj-Napoca şi Bucureşti, din domeniul ştiinţelor pentru sănătate: nutriţie, dietetică, nutrigenetică, nutrigenomică, dietoterapie şi educaţia populaţiei.

Conferinţa din acest an este creditată cu credite EFC şi EM. Programul preliminar poate fi găsit ataşat e-mailului. Mai multe detalii găsiţi pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/medicina.viitorului/. Termenul limită de înscriere este 22 noiembrie. .
Cu toată consideraţia, vă aşteptăm să fiţi alături de noi!

Comitetul de organizare